Translate

vineri, 8 februarie 2013

Mîcîvî, Cîcîrî etîcî

Nu mai pot cu raportul MCV. Tocmai ce mi-a scris un domn pe facebook " voi sunteţi ţinta raportului MCV". Ei, nu, pe bune?

Domnii de la Comisia Europeană par să creadă şi în Moş Crăciun, de vreme ce în redactarea mizeriei ăleia se bazează pe nişte sesizări, reclamaţii, plângeri sau cum le-o mai zice. Păi aşa pot şi eu, domnu' Barrosso, să mă plâng la poliţie că m-a violat Danileţ. Ce o să facă organu'? După întrebările inevitabile, sughiţate printre hohote de râs isteric gen "da' ce, ăla poate să...?" etc, or să se apuce să investigheze cazul. Vor descoperi că nu s-a întâmplat aşa ceva - că n-are cum :))) Ideea e că, până la finalizarea anchetei, Danileţ nu poate fi scuipat pe stradă în mod oficial ca violator. Nici Antena 3 nu poate fi scuipată european de vreme ce toată şumideala cu terfelirea/hăituirea/violarea cu perversiuni a justiţiei este pe bază de sesizări neconcretizate în nimic.

Aşa că mucles cu ţinta raportului MCV. Şi dacă ar fi aşa, înseamnă că Mîcîvî-u' ăsta e o chestie tare labilă psihic, dacă pune botu' la acuzaţii nesusţinute şi nedemonstrate. Şi, mai ales, nesancţionate legal în ţara respectivă.

Deci, UE Mîcîvî!

Un comentariu:

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.