Translate

duminică, 15 martie 2009

Să ne avem ca fraţii! ...Kinky...


Ce este incestul? Dacă răspundeţi "Legătură sexuală, oprită de legile juridice şi morale, între părinţi şi copii sau între fraţi şi surori", sunteţi cu un pas în urmă. În urma Codului Penal. Pentru că, mai, nou, relaţia incestuoasă dintre două persoane nu mai este sancţionată de lege, dacă acele două persoane sunt adulte, iar relaţia este consimţită.

În cazul prostituţiei, cred cu tărie că argumentul moral este doar un pretext ipocrit pentru a nu o legaliza. Nu susţin legalizarea prostituţiei de dragul legalizării, ci pentru a putea avea un control al fenomenului, din punct de vedere social, sanitar şi, de ce nu, FISCAL. Plus că peştii nu şi-ar mai permite să-şi joace fetele în picioare după bunul plac, dacă ele s-ar sindicaliza ca în Olanda, de pildă. DAR în cazul incestului, argumentul moral nu e deloc un pretext. Ba chiar are o susţinere cât se poate de solidă în zona biologiei şi a sănătăţii reproducerii. Crescătorii de câini ştiu că, în crearea multor rase, s-a apelat la încrucişarea puilor cu părinţii pentru fixarea unor caracteristici. Însă, în cuibul astfel creat, aproape că este imposibil să nu apară 1-2 pui malformaţi. Pentru că se suprapun genele aiurea. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul oamenilor, că tot mamifere suntem.

Cum facem, domnule ministru al Justiţiei? Veţi crea o altă lege, una care să le interzică incestuoşilor dreptul la reproducere? Nu se poate, pentru că ăsta este un drept universal al oamenilor. Sau îi lăsaţi în pace să aducă pe lume fiinţe nefireşti şi nefericite? Copii născuţi dintr-o mamă care le este şi soră, şi dintr-un tată care în acelaşi timp e şi bunic? Mama mea este sora unchiului meu care îmi este și tată. Sună interesant... Și vă mai puneați problema explicațiilor pe care le-ar da la școală un copil crescut de un cuplu homosexual? În cazul lui ar fi chiar floare la ureche...

Iar justificările date de legiuitori sunt de-a dreptul halucinante: "cei care practică incestul sunt deja pedepsiţi de viaţă, de ce sa-i mai batem şi cu legea?"

Simplu, domnilor: pentru că, de fapt, o relaţie incestuoasă nu începe la maturitate. Acela este doar vârful iceberg-ului. Abuzul, într-o formă sau alta, începe, aproape de fiecare dată, în copilărie. Când cel puţin una dintre cele două persoane implicate în "relaţie" este departe de a fi adultă.

Aşadar, nu faceţi altceva decât să legiferaţi o monstruozitate. Încep să cred că, în buletin, pe domnul ministru al Justiţiei îl cheamă şi Mengele.

13 comentarii:

  1. Mă îngrozesc enorm şi mă revolt...în mine...în ce lume trăim, fraţilor?! Eu ştiu de la liceu, de la anatomia omului şi din genetica clasei a XII, de consangvinizare, adică ce urmări are relaţia între rude de gradul unu...apar malformaţii...aşa cum spui şi tu, de altfel. Dacă eu am învăţat la şcoală asta, dublată de o explicaţie mult mai "acurate" de la al meu tată, genetician de meserie ar trebui, după mintea mea să ştie şi ministrul justiţiei sau cei care au trecut monstruozitatea asta cu incestul în noul cod. Vin şi mă întreb în acest caz încotro ne îndreptăm? Toţi oamenii de ştiinţă luptă împotriva consangvinizării, iar noi o şi legiferăm? Ce facem, laurash? Cum putem şi unde putem protesta? Cum atragem atenţia?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ştiu, Irina. Ştiu doar că am obosit. Parcă am fost paraşutată într-o lume pe care nu o înţeleg... Şi, din păcate, încep să ma satur să mai încerc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă te ajută cu ceva, deşi ştiu că nu te ajută şi eu am aceeaşi senzaţie de paraşutare într-o lume pe care nu o înţeleg, dar cred, in idioţenia mea că nu am voie să mă simt obosită şi că trebuie să fac ceva, fie în domeniul asta de care tu ai scris, fie în oricare altul. Nu obosi, laurash, hai să fim mai mulţi noi aştia...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceea ce s-a propus referitor la Noul Cod Penal - mai ales în ceea ce priveşte incestul - este dovada că nu reuşim să ieşim din prostie nici dacă facem sforţări uriaşe... Nişte unii cu pretenţii de legiuitori îşi bat, efectiv, joc...

    RăspundețiȘtergere
  5. Îşi bat, îşi bat... Măcar dacă ar avea bunul simţ să aplice principiul medicilor: primum non nocere. Cu alte cuvinte, dacă ştii că eşti bou, nu încerca să revoluţionezi lumea; o să iasă la fel de strâmbă ca mintea ta. Din păcate, sunt prea proşti ca să realizeze CÂT sunt de proşti...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu mai zic nimic. Asta nu e lumea in care m-am nascut, nu e lumea in care vreau sa traiesc si cu siguranta nu e cea in care vreau sa mor.
    Sunt sceptic si in privinta schimbarii, mai ales de cand vad ca lucrurile se schimba din rau in si mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mengele sau IDIOT. El si consilierii lui.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu ştiu dacă aveţi copii. Dacă da, atunci îmi veţi înţelege revolta. În faţa ştirii şi a neputinţei. A oripilării că nu poţi face nimic. Ăştia,frate, mâine -poimâine legalizează CRIMA. Eu AM copii. Doamne fereşte, că nici nu vreau să mă gândesc la ce s-ar întâmpla dacă cineva i-ar abuza şi eu aş cunoaşte persoana!...Ce-i de făcut?! Un lanţ uman şi un afiş uriaş pe care să scriem aşa: "Jozef Fritzel, hai în România! Vei scăpa nevătămat! Fata ta era majoră şi, poate, o fi fost şi de acord!" Cine s-a gândit la monstruozitatea asta, are vreun gând cu proprii copii? Sau o problemă cu şoseaua de centură? Dumnezeule, cum îi rabzi? Eu, una, m-am îngreţoşat.

    RăspundețiȘtergere
  9. NUUUU!!! La cât sunt de imbecili, or să interpreteze gestul drept "susţinere populară a acestei măsuri". Pe bune, băieţii ăştia sunt din seria "Am făcut un test de inteligenţă şi, slavă Domnului, a ieşit negativ"...

    RăspundețiȘtergere
  10. Uau!
    De-aia am şi plecat o vreme din România, ca să mă normalizez la cap. Citesc şi o iau razna. E vina Laurei, fireşte!

    RăspundețiȘtergere
  11. Te-ai normalizat la cap, Mihai? Lasă că-ţi revii tu... Inspiri aerul "d'acilişea" de câteva ori, te uiţi la un jurnal de ştiri şi e ca şi cum n-ai fi fost nicăieri :D

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.