Translate

miercuri, 11 martie 2009

Puşca şi cureaua lată...

...calc-o la podea odată!!!

Cum o fi, frăţioare, să mergi regulamentar pe Calea Victoriei, pe la 10 şi ceva dimineaţa, şi să te trezeşti că vine spre tine cu girofar, sirenă şi alte istericale, maşina primului ministru? PE CONTRASENS. Te freci la ochi şi te gândeşti că nu ai auzit ceasul dimineaţă şi încă mai dormi şi visezi? GREŞIT! Reacţia corectă: calci frâna şi tragi de volan. Da, ştiu, ori te urci pe ăla de lângă tine, ori pe trotuar unde sunt trecători nevinovaţi, dar aşa eviţi impactul frontal cu maşina care îl duce pe Emil Boc la Palatul Victoria.

N-ai înţeles nimic? E simplu: ieri, 10 martie, Boc a plecat de acasă la 10 şi 17 minute. Mda, cam târziu... Aşa că s-a urcat în maşină şi... "a bulivar, birjar!!!". Cu umbreluța nu știm dacă l-a împuns pe șofer, dar ceva tot i-a făcut, dacă a luat-o nefericitul pe contrasens, pe Calea Victoriei, până la Guvern!

Eu ştiu că maşinile astea girofarizate pot merge pe contrasens când au o treabă serioasă, misiune, viaţă de salvat, criminal de prins etc. Mă gândesc ca, data viitoare când mai întârzie Boc la birou, să fie convocat CSAT-ul...

6 comentarii:

  1. Cred că suntem realmente ţara lui papură vodă...orice este perimis, iar dacă mai ai şi girofar cu atât mai mult ai alte beneficii. Dar la aşa beneficii aşa politicieni, iar politicienii sunt aleşi de noi, uninominal chiar. EU UNA SUNT ATÂT DE DEZAMĂGITĂ DE TOATĂ CLASA POLITICĂ ÎNCÂT NU AM VORBE. Mi-e groază de ce se întâmplă în politică. Şi când te gîndeşti că m-a bătut gândul să intru în politică. N-am făcut-o şi datorez calmarea asta lui Bunutzu. Fă-te bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci, încerc... Cât despre politică... mi-e că asistăm la înscăunarea unei noi dinastii.

    RăspundețiȘtergere
  3. dinastia Goangelor, a mogongilor, etc...stie lavinia despre ce vorbesc...Hahaha...din păcate, cred foarte tare că ai dreptate...o nouă dinastie care o continuă, fără voia mea sau a ta, pe cea de dinainte de '89.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Şi eu ştiu despre ce vorbeşti, că am citit postul Laviniei. Cât despre dinastia de dinainte de '89, mă tem că asta de acum nu o continuă, ci O DEPĂŞEŞTE!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am bănuit că ai citit dar nu puteam porni de la premiza asta, fără certitudine....hihihi...cât despre continuarea dinastiei...cred că este mai naşpa decât cea de dinainte.

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.