Translate

miercuri, 18 martie 2009

Deci tot n-o leagă de calorifer


EBA. E numărul de la maşină. A, da, şi însemnul ei electoral. Al lui Nuţi, al cui? S-a hotărât să nu mai fie fata lui tata, mai ales că nu vrea ca tati să fie acuzat de nepotism şi nici ca Partidul Democrat Liberal să fie nevoit să aleagă între ea şi intelectuali (ţin să menţionez că sunt cuvintele domnişoarei, nu eu am făcut-o neintelectuală). "Ca drept dovadă", candidează independent la europarlamentare.

Ştie că demersul ei necesită resurse (păi parcă tinerii pedelişti erau deja un rezervor de resurse) financiare (a, din astea), pe care nu le are, că nu plătesc chitroşii ăia de la Luxten aşa de bine cum zice presa. Are în schimb determinare. Care în română nu e totuna cu determination. O iertăm, că zicea tata aseară că a studiat în America. Tatăl ei, prşdntl, cum ar veni. Care nu i-a impus candidatura. Acuma asta mică merge singură la Brsl. Sau, în fine, încearcă, pentru că îşi dă seama că nu are cum să strângă până pe 7 aprilie 100.000 de semnături. Dar, ca să nu spună că n-a încercat, a început să ceară semnături prin sală. Pe la colegii din tineretul PDL. Curat independenţă, monşer...

Pe Nuţi aia mică o vedeţi aici. Uitaţi-vă, că e păcat...

P.S. Sugestie: două weekend-uri în Bamboo şi strânge mai multe semnături decât are nevoie. Dacă trece înainte şi pe la The Eatery... (care, a-pro-pos, tradus ad litteram, înseamnă Mâncătoria. Felicitări omului cu ideea).

7 comentarii:

  1. daca incearca marea cu 'jejetu' la bamboo, ramane cu buza de sus si mai umflata... ca aia acolo ne simtem bine nu scriem

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că şi dacă o leagă de calorifer tot nu stă legată...adaosul din buze va curge pe legătoarea care ar ţine-o captivă şi ar face-o să dispară...hihihi...mi-e că nu scăpăm aşa uşor de nepotisme.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai să râzi: chiar remarcam că s-au mai subţiat... Colagenu' prost părăseşte gura aurită :D

    RăspundețiȘtergere
  4. ...care n-a avut noroc in viatza, sa candideze si ea cu sustinere.. ca v-ati atacat voi...da' ce ? ea fara tata nu ar putea avea "suPcesuri"?
    deci NU!!!
    Mother of all creatures...noi cu ce am gresitara fratzioareeee???

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ştiu, Dănuţo, da' cred că am greşit mult, în toate vieţile noastre anterioare, de plătim aşa de scump acum...

    RăspundețiȘtergere
  6. Bune-bune toate scrierile tale, Laura! Am rîs şi am înţeles; aveam nevoie, m-am întors între Carpaaaaţi, la poale de munteeee, unde-o fată şi mulţi "fraaaaţi" vrea succesuri multee... Ooof, mamă, mamă...!

    RăspundețiȘtergere
  7. Vezi că ai început să-ţi revii?... Ce-a fost mai greu a trecut... :)

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.