Translate

joi, 26 februarie 2009

Ruda colaterală


Mihaela Boc lucrează, mai nou, la Guvern. E colegă cu unchiul Emil. Ce să vezi, tot Boc. Unchiul, că e mai mare, e premier. Nepoata, că e mai mică, are biroul chiar lângă el. Ca s-o aibă sub ochi. Sub ochi a avut-o și la Cluj. Unde era primar. Unchiul. Nepoata era colaterală. Rudă colaterală. După spusele unchiului Emil: rudă de gradul 5, colaterală. Oare ruda colaterală e un fel de neam mai îndepărtat al pagubei?

4 comentarii:

  1. :) Iubesc unchii si matusile din Romania. Ii iubesc pe toti. Si ii iubesc mult. muuuult de tot:) La fel de mult iubesc si clanul nepoatelor si nepotilor si pe cel al verilor de tata dupa mama lor. Imi plac la nebunie si nepoatele care se trag din amante. O sa-mi exprim insa iubirea in gind, ca sa nu-ti ruinez blogul :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm... bine că, uneori, reuşesc să citesc gândurile... :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am o prietena, a carei fetitza..de un an jumate.. a invatzat o noua expresie..pe care o foloseste, culmea.. exact atunci cand trebuie:
    "DE CACAOOOO". Stie ea ce stie..si daca ne ghidam dupa principul "copiii este viitorul care este", atunci.. Doamne ajuta! poate mai este totusi o sperantza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda, "copiii este viitorul care este", dar cu o condiţie: să nu le treacă pe parcurs... Că şi ăştia au fost copii la un moment dat, believe it or not... Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.