Translate

joi, 26 februarie 2009

...Că vă ia mama dreacu'!


Le-a amânat şedinţa, ca să ajungă el; le-a dat ziariştii afară din sală; i-a certat că nu au cheltuit banii pe care îi aveau alocaţi. Bine că nu le-a dat şi două palme. Deşi, de vreme ce presa nu mai era acolo, putea să-i dea şi cu capul de pereţi; după aia ar fi zis că s-au împiedicat. Cum, de ce? De robe, nu sunt magistraţi? Că doar despre şedinţa de azi a Consiliului Superior al Magistraturii vorbim. Aia în care întâiul magistrat al ţării a intrat cu picioarele.

Domnul preşedinte a reluat şi sintagma "vampirească", lansată deja în piaţă de Emil Boc: "infuzie de sânge proaspăt". Clar, omul are dreptate, magistraţii nu trebuie, în nici un caz, să fie anemici, pentru că au multe lucruri de făcut. În special în urma "indicăţiilor" (sic) pe care domnul preşedinte le-a trasat astăzi.

Aşa că... smirnă, toată lumea! Nici musca să nu se-audă! Şşşt! Joacă domnul preşedinte...

12 comentarii:

  1. O seara minunata:)))

    Sa fii iubita mereu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia reusesc sa scriu aceste rinduri... stau smirna si asta nu-mi lasa prea multe optiuni. Nu sint sigura daca mai am voie sa mai respir, dar o sa ne lamureasca intr-o sedinta viitoare, asa ca stau pe pace.
    Laurash, nu vrei tu sa fii presedintele nostru? Ca eu nu mai pot cu asta... ma lasa inima de la treij' de ani... aveam un viitor inainte :(
    :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. cum crezi tu în existenţa oamenilor buni şi a dragonilor, aşa cred eu, dar mai mult sper, că şi-o ia primul mincinos al ţării în freza aia a lui de chel la alegeri. jubilez numai imaginându-mi cum nu se va adapta nici cum la un asemenea scenariu

    RăspundețiȘtergere
  4. Lav, respiră, mamă, respiră... Iar președinte nu vreau să fiu, în general nu vreau să fiu șef. Prefer să fiu nebunul regelui, că așa pot să spun ce cred. Mă rog, până m-or lega ăștia...

    Teoctiste, prea sfinția ta, speranța moare ultima și în chinuri... Acuma, tu faci cum vrei...

    RăspundețiȘtergere
  5. ... pe sistemul:"tu sa taci din gura cand vorbesti cu mine!"

    RăspundețiȘtergere
  6. Daaaa... :)))))) Sau "Rahatule, te mănânc!"

    RăspundețiȘtergere
  7. mahh .. ai grija pe aici ca o trimite base pe aia mica cu luivuitonu' si siliconu' .. :)) .. sa vezi ce "politica" o sa faca cu tine ..

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe aia mică o trimite tati la Bruxelles, frate! Cred că îmi iau cetățenie uzbekă... decât să mă reprezinte Pisi Băse...

    RăspundețiȘtergere
  9. .. o trimite pe post de femeie de serviciu ?? sau cum? .. ca AIA nici lb romana nu stie sa vorbeste .. care este .. sa nu o busesca plansu' pe acolo cand or sa ii zica aia, precum zice si Dl Badea .."Ieeesi afaaaara!! Hai mars afaraaaa!!"

    RăspundețiȘtergere
  10. Ei bine, NU! Nu se duce acolo ca femeie de serviciu. Iar dacă o buşeşte plânsu' dă fuga la tati şi rezolvă el... 'Te ale dreacu' tonomate pe "ieuro"!

    RăspundețiȘtergere
  11. .. pe bune daca nu l-as pune pe C. Antonescu .. bodyguardul ei :)))))

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.