Translate

joi, 2 aprilie 2009

Sesizaţi autosesizarea?

Revin. Mea culpa: m-a încurcat summitul G20 şi am aflat abia de vreo jumătate de oră: hoţii lui Becali au avut mai mult bun simţ decât credeam! Oamenii nici nu au depus plângere, autorităţile s-au autosesizat, în urma unui apel la 112, primit pe la sfârşitul lui ianuarie. Cât s-or fi perpelit, bietele autorităţi, dacă abia acum, în aprilie, s-au hotărât să acţioneze! Da' şi când s-au hotărât... Direct, călare pe situaţie au fost. L-au luat pe Jiji în papuci, fără avocat, fără nimic...

Nu că-i plâng de milă, dar nu pot să nu mă întreb:
să fie apocalipsa după Popoviciu? Prea se înroşeşte cerul tranzacţiilor imobiliare dolofane... A, sau... parcă bate un pic în portocaliu?...






REALITATEA.NET - Gigi Becali şi alte cinci persoane, audiate de poliţişti sub acuzaţia de lipsire de libertate


REALITATEA.NET - Cătălin Dancu: Tot ce se întâmplă cu dosarul lui Gigi Becali este o făcătură juridică

16 comentarii:

  1. Vin alegerile. Astea sunt semnele. Trebuie sa vada lumea. Prostii fiind multi vor zice : "Ia uite domne ce eficient e sistemul. Cad bizonii." Pacaleala e insa ca fanii lui Becalii, tot prosti nu vor gusta glumitza asta. E al naibii de amuzant sa vezi cum se arunca cu noroi in dreapta si in stanga (indiferent ca e pe bune sau nu) tocmai cand se aproprie alegerile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Petru, să mor daca mă mai amuz... Începe să semene cu un remake foarte prost după Naşul. Vorba lui Ciutacu, Ciuvică să zică merci că n-a primit un cap de cal în cutia poştală. Încă. Oare mai e mult până să începem şi noi să facem petiţii ca italienii, să cerem ca ziaristului/scriitorului X să-i fie cruţată viaţa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai, daca ar fi un remake prost ar fi ceva. Partea naspa e ca remakeul incepe sa fie si mai si. In loc de un cap de cal sub plapuma imi e frica ca in viitor, daca se va continua pe stilul asta, persoana avertizata se va trezi cu capul vreunui membru al familiei sub plapuma insangerata. Cat despre timp grija mea e alta, mult nu va fi pana cand o sa incepem sa facem petitii dar va dura mult pana vor fi luate in calcul si isi vor face efectul. Spunea Tiriac acum cativa ani ca atunci cand merge in Rusia are escorta formate din multe masini pentru ca lumea interlopa e foarte puternica. Estima el atunci ca in 10 ani Romania va fi cam pe acolo. Se pare ca pana acum a estimat bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Plec în seara asta de la serviciu, merg agale prin oraş, maşini scumpe trec ca vântul şi ca gândul pe lângă mine...ne întâlnim pe calea victoriei unde e sediul B1tv. Lume muuuultă, lume cultă...zice-se...toţi grei cu maţinile or zburătoare pe trotuar cu ochii holbaţi la plasma din geamul studioului B1. Ce se dă? "Adevărul despre reţinerea lui Gigi Becali". Frate, era la lume...se uitau, comentau, suduiau, dădeau unii chiar cu basca de pământ. Era o scenă de mare circ...totul, la tv era, bineînţeles, fără sunet. Dar ce mai contează...sunetul oamenilor...e veritabil...de fals şi de alăturea cu drumul. Ţara asta are certitudinea că este pe drumul larg, asfaltat, european, cel bun, dar de fapt este pe un drumeag prapădit, plin de praf si gloduri...ţara asta crede că drumul ăsta mic şi prăpădit este drum european...

    RăspundețiȘtergere
  5. Comentariul de mai sus era pentru Petru.

    Irina... S-ar putea să fie, totuşi, un drum european; singura problemă e că părem să îl străbatem cu cu carul. Cu boi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai, ce prost sta si Jiji cu paranormalu' ! Cum dracu' n-a presimtit ce i se coace, ca s-ar fi putut spala si el seara, inainte de culcare, pe picioare! Sau ar fi putut sa iasa-n galosi de guma sa nu sa fi vazut talpile nespalate!!! Asta ar fi vrut sa fie presedintele Romaniei?!?! Nu-l iubesc pe Basescu, dar stiu de la un var marinar, ca oamenii astia se spala. Macar pe dinafara...

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonimule, ce ochi de vultur ai, fratele meu! Papucii i-am vazut, da' tălpile nu. Tre' să schimb lentilele... Iar aia cu "măcar pe dinafară" a fost foaaarte bună!

    RăspundețiȘtergere
  8. Lauraş, păcuraţ(asta e din Creangă, nu vreo aluzie la culoare!) începi să mă cunoşti. Aşa este, nimic nu-mi prea scapă! Mai stau un pic si-mi dezvălui identitatea. Nu de alta, dar nu doresc să mă confunzi cu "anonimul" care scrie "î-mi". Aşa ceva, în meseria mea, nu e admisibil. Eu îi învăţ pe alţii limbă română şi, zău, la vârsta mea, nu se cade să comit greşeli elementare.

    Tema pentru acasă, Laura!
    Cine sunt? Nicio bănuială?

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vrut să scriu "păcuraş". Scuze!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu mă ofilesc din "păcuraş", mai ales că aşa îmi zicea şi producătorul meu, Irina, şi tot din Creangă :) Mi se pare chiar foarte drăguţ. Iar între stilurile celor doi Anonimi e o diferenţă uriaşă... La temă promit să mă gândesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Super, Laura! Cauta pe aproape si ceva mai departe! Adica, sunt aproape prin... reprezentanti. Te-ai prins? Hai, Laura, ca poti!...

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt fan "Minţi criminale" şi "Profiler", îmi doream să devin criminalist (mi-era că nu am stomac destul de tare) dar asta e prea grea... Profă de română... aproape, prin reprezentanţi... SĂ MOR DACĂ ŞTIU!!! Că doar nu sunteţi doamna Căprioară?!

    RăspundețiȘtergere
  13. Aproape foarte, cu reprezentanţi chiar lângă tine...OF! Chiescuose(nu că n-aş şti cum se scrie!), aveţi pană? Hai, măi, Laura, ca noi gândim, nu ...muncim! :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Gândim, da' şi muncim, că de-aia ne tâmpim... Eu una încep să o simt din ce în ce mai acut. De pildă, acum chiar nu am nicio idee. Zău! Blank total. Aştept dezvăluirea voluntară a identităţii.

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.