Translate

miercuri, 21 ianuarie 2009

Băse, hai că poţi!

Acum câţiva ani, mă săturasem de weekend-uri lucrate, ca de mere pădureţe. Şi, de fiecare dată când ajungeam la intrarea în curtea onor instituţiei pe a cărei plantaţie munceam, mă copleşea dorinţa de a-i spune taximetristului care mă purta spre redacţie "mergeţi înainte, nu mai facem dreapta! Duceţi-mă la mall să văd un film, sau în Herăstrău că e soare şi cald, sau... oriunde, numai la muncă nu!" Adult responsabil (atunci nu demisionasem din această funcţie), reuşeam totdeauna să sugrum în faşă astfel de porniri, înghiţeam în sec, dădeam cu cardul pe la senzorii "turnicheţilor" (cine ştie, cunoaşte) şi, resemnată, tastam Ctrl+Alt+Del... Bună ziua, sunt Laura Nureldin, bla bla bla...

Dar poate fi şi altfel. Astăzi, preşedintele Traian Băsescu a reuşit! Când să ajungă la Interne, i-a spus şoferului: "Nu mai facem dreapta! Mergi tot înainte..." Păcat că nu i-a zis "Nu mai facem dreapta. Mergi tot înainte, până ajungi la Autostrada Soarelui. Te înscrii şi mă trezeşti când ajungem la Constanţa. Nu mai vreau să fiu preşedinte."

4 comentarii:

  1. La multi ani si tie, ca sa zic asa... :)Vesti bune de la "turnichetzi": nu-i mai deranjeaza nimeni, cu exceptia lu rebe care a lasat intentionat usa deschisa... :)
    Hai, ca se poate! Scrie si tu mai mult si mai des!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dane, îţi mulţumesc! O să scriu, mai ales că băieţii au grijă să furnizeze subiecte juicy :)

    RăspundețiȘtergere
  3. "Ha-ha!" este declaraţia dumneavoastră oficială? Îmi permiteţi să vă citez?

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.