Translate

sâmbătă, 23 mai 2009

IQ 01 SEN sau IQ 01 DEP

Suntem minunaţi.
  • Rezolvăm problema traficului aglomerat, propulsând excesul de şoferi direct în veşnicie, graţie unor cabluri de înaltă tensiune, perfect aliniate cu şoseaua.
  • Avem un premier care încurcă porcul cu găina şi româna cu engleza.
  • Guvernul proclamă IMM-urile drept salvare şi motor al economiei naţionale, după care le calează cu impozitul minim. Ştiu că motorul calat e pa, dar Executivul nostru de tot Boc-ul nu ştie asta. Drept pentru care, după ce s-au desfiinţat zeci de IMM-uri fix din cauza noii dări, Pogea anunţă că ar putea renunţa la ea.
  • Nu avem bani la buget, şi nici plan anticriză. Avem, în schimb, multe disponibilizări. Păi impozite cine mai plăteşte, domnilor?!

Astă seară, butonând televizorul, am dat peste Regina - o telenovelă de pe Acasă, cu o distribuţie incredibilă. Unul dintre personaje, State, interpretat magistral de Gheorghe Visu, tocmai spunea despre un oarecare politician de mâna a paişpea ceva ce se potriveşte aproape tuturor celor care îşi aşază augustele posterioare în pluşul fotoliilor de la Palatul Parlamentului: "Pe ăsta nu-l duce capul, îl duce maşina de la Parlament!" Haoleo, Stătică, da' pe noi ne duce dă râpă, vereee...

5 comentarii:

  1. ...aşază...

    Offfffff.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce te-ai supărat, Laura? Numai de cei dragi îmi pasă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum să mă supăr, ce, am băut gaz? Am şi corectat ;) Mulţumesc, mai scap şi eu caii în porumb...

    RăspundețiȘtergere
  4. Te pup, Laura! Nu mai aparea primul comentariu si am crezut ca l-ai sters. Deci, imi dai voie, da?

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.