Translate

luni, 18 mai 2009

Fabricăm îngheţată şi preşedinţi cu materialul clientului

Dacă şomajul sare de 10%, Băse nu mai candidează la preşedinţie. Normal, că doar n-o fi prost să se bage singur în rahat. El l-a făcut, acu' să plonjeze alţii... Măcar are o atitudine constantă. Plus că s-a săturat. De jigniri. Ştiu la ce vă gândiţi; greşit! Omul zice că s-a săturat de jignirile care i-au fost adresate. Găozar, păsărică, ţigancă împuţită, caraghios etâcî sunt... cum să vă spun... vorbe de alint. Cum zicea Gigi despre Mitică Dragomir: "El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţă, dar nu ne-am insultat". Chiar aşa, de câte jigniri a avut parte dom' preşedinte... De piatră să fii să nu plângi, ca el, pe umărul lui Stolo. Ba că a vândut flota, ba că răpirea din Irak e ca Răpirea din Serai de pe peretele Mamei Omida, respectiv cusută cu aţă albă, ba că Nuţi aia mică e cam plină de eşece pentru PE, ba că staţionează cam des în parcarea lu' Nuţi aia mare, ba că, pe căutate, niciun notar de provincie nu-şi ia din chenzină casă de un bulion de euro... Păi ce om să fii, să rezişti la aşa ceva?! Tot el ne-a răspuns: nu om, erou! Cum ne-a scăpat el de catastrofe, mânca-l-ar... mama... Dar cel mai mare dintre succesurile lui Băse a fost că a salvat România de la dezastru, NEFĂCÂNDU-L PE NĂSTASE PREŞEDINTE. P' asta recunosc că n-am înţeles-o... Dacă nu l-a făcut pe Năstase preşedinte, înseamnă că el, Băselu', făcea preşedinţii, adică s-a făcut singur preşedinte, nu? Noi ne agităm cu urne, cu ştampile, cu buletine şi... preşedinte se face tot cine vrea. Adică, întâiul făcător de preşedinţi. Domnu' Băse, vă scutesc de încă o jignire, o spun eu: suntem nişte papagali.


REALITATEA.NET - Traian Băsescu nu ştie sigur dacă va mai candida, din cauza crizei şi a " tonelor de jigniri"

8 comentarii:

  1. Cum zicea Eminescu în ale sale Scriei politice?...Aaaa,..."ne e silă!"...parcă aşa zicea!
    Ei, na, şi eu care credeam că numai Caragiale e actual...halal!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei, dacă ne uităm cum şi-o dau băieţii la temelie în campanie şi nu numai, parcă merge şi o ţâr' de Shakespeare... Macbeth, anyone?...

    RăspundețiȘtergere
  3. Corect:"Scrieri" . Nu cum am scris mai sus...Scuze!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.