Translate

marți, 31 ianuarie 2017

Partid de guvernare: pierdut strateg. Îl declar nul

foto: bugetul.ro
Sunt șocată. Ce dracu', numai eu mă uit la House of Cards? Liviu Dragnea, printre toate defectele, are o mare calitate. De fapt, o avea: era un strateg excelent. Ori e foarte speriat, ori și-a scăpat minionii din mână.

Păi domnu' Dragnea, tre' să vă-nvăț io? Toate prevederile ordonanțelor - făcute proiecte de lege și trecute prin Parlament. Așa trebuia. Nu cred că aveați emoții cu votul din legislativ. PSD e cel mai disciplinat partid ever și, cu tot cu ALDE, aveți Parlamentul în buzunarul de la piept. Electoratul dumneavoastră v-ar fi iubit și mai tare - „vezi, dom'ne, ce transparenți sunt?” - iar ceilalți n-ar fi avut ce să comenteze - „ptiu, nenorociții, la asta nu ne așteptam”.

Ministrul Justiției, la rândul lui speriat și mai ales timorat de faptul că ideile alea nu-i aparțin, n-a fost capabil să facă față cu un minimum de eleganță și de amabilitate tirului de întrebări legitime puse de reporteri, așa că a reușit să fie doar arogant și încurcat.

Pe scurt: omul care i-a făcut „cheia” lui Geoană în 2009, care a reușit - fără loc, e drept - referendumul de demitere a lui Traian Băsescu în 2012 și care a tras după el partidul pe care îl conduce la o majoritate amețitoare în Parlament nu mai e. S-a stricat.

Altă întrebare!

7 comentarii:

  1. Esti aiurea! Nu stii ce inseamna sa trimiti o lege in Parlament cu presedintele asta elocvent ca un Trabant si incapatanat ca un catar. Ar dura saptamani multe in care KWJ ar aduna puncte imense. Mai esti si in echipa cu profesionistii de la A3... Romania nu e House of Cards.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred si eu ca dialogul este de preferat - vad ca il promovati cu doamne cu catei care intrebata de ce protesteaza, spune ca "vrea sa fie bine" sau poate copilasii de cativa ani care sunt "impotriva lui Dragnea"...Acesta weste Dialogul pe care il promovati ? Bravo !!Cred ca ati pierdut zeci de mii de spectator si sustinatori, cu acest tip de (dez) informare penibila A

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate domn, după cum probabil aţi remarcat, eu eram în platou, nu pe teren. În altă ordine de idei, sunt convinsă că acei colegi ai mei care au stat de vorbă cu oameni din piaţă au primit la cadru persoanele care au fost dispuse să discute cu reporteri Antena 3, după ce, cu câteva seri în urmă, nişte manifestanţi mai puţin paşnici legitimau jurnaliştii din piaţă "ca să-i găsim p'ăia de la Antenă, să le rupem capu'". Ce au găsit, aia au filmat. Nu i-au adus ei de acasă şi nici prompter nu le-au dat :)

      Ștergere
    2. Multumesc pentru amabilitate si raspunsul neconvingator, dupa “aprobarea” mesajului meu...
      Am vazut ca erati in platou si cand foloseati cuvantul incitant “contra-manifestatie” desi admiteti dreptul oricui la opinie, deci inclusiv al simpatizantilor PSD de a protesta impotriva incalcarilor grave ale Constitutiei de catre politicieni si magistrati la varf, prezentate si de A3 desigur, printre interviurile cu copii protestari de cativa ani, care sunt “impotriva lui Dragnea”...Sau cu interviuri intrerupte (Serban Nicolae)...
      Cata obiectivitate si deontologie profesionala !! Cat echilibru si neutralitate !! Si la Catatlina Porumbel si la Sabina Iosub, care au vorbit de“contra-manifestatie” (este adevarat ca mai tarziu Sabina Iosub a retractat penibil vorbind de “manifestatia” PSD...)
      Cred ca este greu sa fii in platou in astfel de momente si va apreciez prestatiile din multe alte momente si emisiuni – insa astazi si in ultimele zile A3 si Dv. ati aparut altfel, stimata doamna...Nu este numai parerea mea - vedeti zecile mii de like si pareri de pe Facebook...

      Ștergere
    3. Domnul meu, nu o să încep aici să vă explic cum se face televiziune live. Am să vă spun, însă, atât: când există evenimente în desfăşurare, se mai "întrerup" interviuri. Nu se supără nimeni. Cuvântul "contra-manifestaţie" nu are niciun sens peiorativ, nu văd de ce l-aţi privi astfel. În fond, nu înţeleg ce vă nemulţumeşte. Faptul că v-am "aprobat" comentariul, cum spuneţi? Nu văd rostul ghilimelelor. Da, comentariile de pe acest blog sunt supuse moderării. Decizie luată după nenumărate jigniri gratuite încasate pe la diverse postări. Sper că răspunsurile mele sunt lămuritoare. O seară frumoasă!

      Ștergere
  3. Daca nu ati aprobat comentariul meu precedent si l-ati sters, poate pe acesta il veti pastra...Dialogul cu Dl. Diaconu din emisiune in aceste momente este unul care intr-adevar merita sa fie prezentat, desi se stie ca nici abrogarea ordonantei nu va opri protestele, dupa cum declara cineva tot la A3 - "Abrogați și apoi plecați!" va fi sloganul zilelor urmatoare pentru ca acesta a fost si ramane scopul protestelor...Orice va face PSD si Dragnea dupa greseala emiterii ordonantei, si asumarea acestei greseli prin eventuala ei abrogare...Sa vedem ce vor face si vor spune la Parlament...

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.