Translate

miercuri, 20 aprilie 2011

Wow... Botis chiar a facut-o!

Eu nu sunt asa de transanta cum a fost CTP la Realitatea. Nu il acuz pe Botis de penibil, dimpotriva. Mi se pare incredibil, fabulos, nemaipomenit faptul ca un ministru al tristului si complet neprofesionistului cabinet Boc a gasit in el insusi suficiente resurse de testosteron incat sa-si asume, chiar si cu o intarziere de o zi, gestul demisiei. Chit ca asa cum zice CTP, a facut-o "pentru ca a fost prins". Macar sa fi facut la fel si Anastase, Videanu, Severin sau Basescu. De porc ca am ajuns sa fim surprinsi de normalitate.

2 comentarii:

  1. Cred că unii zic... mai bine mai tîrziu decît niciodată și speră că gestul ministrului Botiș va fi urmat de alții. Eu zic să nu ne îmbătăm cu apă rece. Nu va mai face nimeni din cabinetul Boc sau din șefia Parlamentului un astfel de gest. Lepre sunt peste tot și ce e mai tragic este că sunt foarte mulți, majoritari, din păcate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nuuuu... stai, că eu nu ziceam că mă aştept s-o facă şi alţii, dimpotrivă. Tocmai că Botiş, aşa toporistic cum a funcţionat el, m-a surprins plăcut cu demisia lui. Şi că e naşpa rău că am ajuns să fim luaţi prin surprindere de gesturile fireşti.

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.