Translate

marți, 19 aprilie 2011

Tot creierul PDL...


...s-a strâns la Blaga şi Preda (mai mult la Cezar decât la Cristian). În rest, neuronii membrilor de partid par să se fi transformat într-un mucilagiu portocaliu care îi face să debiteze inepţii de-a dreptul năucitoare, precum ideea lansată de doamna deputat Stavrositu, potrivit căreia întreaga poveste cu Botiş, nevasta şi banii europeni ar fi fost inventată de the usual suspects, adică Vîntu şi Voiculescu. Nici după ce Botiş cu guriţa lui a recunoscut în direct că soţia lui e consilierul unei asociaţii găzduite de un imobil care îi aparţine şi e plătită cu bani obţinuţi (indirect, e drept) prin semnătura lui, doamna derutată (sic!) nu era convinsă că nu şi-au băgat mogulii coada. Când, în fine, nu a mai avut cum s-o dea cotită, a început să-i facă ministrului o caracterizare mai ceva ca la cadre. E muncitor, e corect etc, etc... Mai avea să spună că are origine sănătoasă şi fugeam să-mi pun cravata de pionier.

3 comentarii:

  1. Care va să zică o mai ai? Eu am primit una nou nouță la party, în El Grande Comandante, cu muuultă băutură asezonată. Prietenu' Jack merge și cu cravata de pionier. Sîc!

    RăspundețiȘtergere
  2. O mai aaaaam! :))) Inelul de cravată l-am pierdut şi şnurul de comandant de grupă, dar cravata o am. Doar că e roşie; ar trebui să ne facem cravate portocalii, asta e culoarea viitorului partid unic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu-mi fac nici o altă cravată indiferent ce culoare are partidul unic. Nu mai vreau partid unic. Sper ca asta să fie clar.

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.