Translate

luni, 9 noiembrie 2009

Democraţiooo... taci, fă, că te ia mama dreacu' !

"L-am zdrobit, l-am umilit[...] Dacă vrea să mai rămână în Oltenia, Dinescu trebuie să-şi schimbe comportamentul."

Data: 8.11.2009 (la aproape 20 ani după Revoluţie)
Locul: Portul Cetate
Cine a dat-o pe gură: primarul Craiovei,Antonie Solomon.

Observaţii:

1. Scena aia de pe care l-aţi dat jos sâmbătă pe Dinescu, domnule Solomon, nu era pentru preşedinte, ci pentru un candidat la preşedinţie.

2. Pe cine aţi zdrobit? Bunul simţ? Comportamentul civilizat? Libertatea cuvântului?

3. Sunteţi primarul Craiovei, nu trimisul zeilor, coborât cu hârzobul din cer între olteni, aşa că nu aveţi dreptul să decideţi cine poate sta în REGIUNEA Oltenia, al cărei primar NU sunteţi, şi cine nu.

4. Ce înseamnă să-şi schimbe comportamentul? Să scandeze, laolaltă cu celelalte creiere spălate, BĂ-SES-CU!...? Asta? Păi atunci, mai aveţi de dat afară nişte "maimuţe": cam jumătate din populaţia ţării. De fapt, sper eu, un pic mai mult de jumătate. Suficient cât să nu mai apuce Divinul Zero încă un mandat. Şi să fie dat afară de la Cotroceni cu bodyguarzii. El chiar că nu mai are şanse să-şi schimbe comportamentul!

REALITATEA.NET - Antonie Solomon: Dinescu, dacă vrea să rămână în Oltenia, să îşi schimbe purtarea!

8 comentarii:

  1. Ei, da, Laura! Vezi bine! EI(Basescu, Solomon et comp.) au stiut de ce au murit la revolutie!!! Numai amaratii aia de au murit de-adevaratelea nu prea au stiut.
    Incepe sa-mi fie frica. Pentru cine imi e frica? Pentru tinerii care, in loc sa iasa la vot si sa-l tranteasca pe "satraitiulbinealneamului", se duc pe stadioane spre a invata sa scandeze: "Ba-ses-cu!". Cu ei, e clar un lucru: ori nu au parinti ori nu au televizor(ca s-au mai dat cand si cand imagini cu Ceausescu). Iar daca-s batrani si au uitat, sa li se interzica dreptul la vot.
    Pe cand cozi si cartele la alimente, frig in case, pumni in gura, puscarii pentru vorbitorii fara permis?
    Asteptam provincia, sfarsitul lumii si viata veacului ce va sa vie.
    AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe când? Dacă îi iese Divinului şi combinaţia asta, mă tem că pe curând. Şi zău că nu aş vrea ca viitorii mei copii să poarte cravată portocalie de pionier, şi nici ca mama lor să poarte zeghe pentru că nu va fi în stare să-şi ţină gura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Laurash, ia cu cintecel, de la mine de pe blog :D
    N-o sa-ti treaca obida, o sa ti se-accentueze, da' macar facem niste eforturi concertate.
    Io te sustin, zi-le, mamica - ori vin eu cu chiftelute la "vorbitor", ori vii tu la mine, ori ne facem tovarase de celula :))
    Bine zisesi: democratioooooooo, muri-r-ai, cu cin' te-o fi inventat :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Lav, mă tem că vom fi tovarăşe de celulă... Şi o să cântăm în duet:

    Ies lipsă 30 de miliarde de arginţi
    Să trăiţi bine, fraierilor!
    Iuda, ne-ameninţi?

    Sugeţi un corn cu lapte dacă n-aveţi dinţi
    Şi număraţi-mi ouăle, că mi-am ieşit din minţi!

    RăspundețiȘtergere
  5. P.S. Geniali Paraziţii! Absolut geniali!

    RăspundețiȘtergere
  6. Incearca si pe celalalt blog, Laurash!;) pe-ala de autor :D pup - vezi ca e dupa 12 noaptea contzertul, poate te-ajuta informatia :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Promit sa vin sa va arunc eu peste gard, cu prastia niscai merinde sa nu va duceti de inanitie. Eu neavind blog si nefiind la vederea lor directa poate scap de celula. Si nici nu mi-ar placea sa fiu colega de celula cu voi doua ca sunteti... prea bune...la suflet am vrut sa zic. Hihihi! Nu interpretati gresit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, da, numai fructe de mare să nu arunci, că o poamă deja o avem... păcat de lupii de mare adevăraţi, că le strică firma hienele...

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.