Translate

duminică, 8 decembrie 2013

Tac'su e cool

Când vine vorba despre fapte de vitejie ale taților, cei mai mulți copii se pot lăuda cu vreo bătaie promisă în curtea școlii, bătaie de care au scăpat când amenințătorul „te spun lu' tata” s-a concretizat în apariția părintelui respectiv, însoțită de nemuritoarele cuvinte „care ai zis, mă, că vrei să-l bați pe fi-miu?”. Cele mai multe povești se referă la felul în care tata i-a apărat la un moment dat de  smardoiul din curtea școlii. Sunt însă aproape sigură că nu mulți se pot lăuda cu faptul că tata i-a apărat de smardoii din Curtea Supremă. Însă gogoșica cea mare a Divinului va putea să se laude cu asta, în curând, dacă madam Justiția nu își dă naibii cârpa aia de pe ochi ca să privească în jur. Tata chiar e cool când folosește tribuna Administrației Prezidențiale pe care cu dezonoare o reprezintă, ca să își apere fetița care a luat și ea un amărât de credit de un milion de euro. De la CEC, bancă de stat. Condusă de domnul Radu Ghețea, pentru a cărui menținere în funcție a intervenit chiar Tata Președintele. Asta, în condițiile în care același Tată Președinte recunoaște cu gura proprie că „nu orice român poate să ia un asemenea credit”. Și fie-ta ce-i, ciuciungheză?

Revenind, tata chiar e cool când condiționează promulgarea bugetului DE STAT, de renunțarea la a investiga modul în care o bancă DE STAT i-a acordat un credit fiicei lui. Tare, sau ce? Practic, e ca și cum ar juca bugetul pe 2014 la păcănele. Deși, acolo mai există o șansă de câștig. E cu adevărat cool să pui o țară întreagă pe „așteptare” când copiii răi din curtea școlii îți necăjesc fetița. Da, Ioana, tac'tu e cool*. Pentru încă un an. Ș-apoi what? Să-i urăm răcoare?

*cool=tare, mișto, dar și răcoros

4 comentarii:

  1. da' de unde stii ca sub pretextul agriculturii nu si-a luat terenul ala ca sa faca prima parnaie privata din tara? - ca sa aiba cu ce se ocupa dupa mandat. acu pe bune, zi si tu daca atunci cand zici racoare, primul lucru optimist la care te gandesti nu e un whisky....si daca mai e si-o cubaneza sa se asorteze, atunci...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ajunge unde îi doresc eu, promit să-i trimit personal pachet cu whisky!

      Ștergere
    2. Daca-și face pârnaie privata, atunci să fii sigură că e dotată cu toate gradele posibile. Altfel, ca să rămânem on topic, cred ca merge asta: http://www.youtube.com/watch?v=7MyogxP2zu0

      Ștergere
  2. BRAVOOOOO! avem un presdinte penal de mult!
    dar il tine Curtea constitutionala in functie dar o sa pice si ei ca popicele cand o fi base la racoare!

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.