Translate

luni, 22 noiembrie 2010

Un veritabil La Piovra al politicii româneşti


Bucuraţi-vă, înălţaţi cântece de slavă, să se audă tocmai dincolo de zidurile Cotrocenilor: a răsărit soarele la Bucureşti. Fix din cosiţele blonde ale lui Nuţi Udrea. Aşa grăit-a Ioan. Nu botezătorul, ci Oltean. Tocmai de aia a venit la Congres şi Roberta Anastase: să ia lumină. Adevărul e că în Camera DeRutaţilor (sic!) trebuie să fie tare întuneric, daca a ajuns să vadă dublu numărul de parlamentari prezenţi în sală. Poate că, în aura emanată de Sfânta Nuţi Atotdezvoltatoarea, şi-o nimeri şi Roberta degetele pe care socoteşte voturile de furat. Baconschi mai-mai că s-a prăbuşit în genunchi, sub farmecul sfintei (da, sub FARMEC, la ce v-aţi gândit păcătoşilor?!), dar a rezistat eroic. Seria declaraţiilor (a se citi pupăturilor tip Zewa) năucitoare a fost continuată de Raluca Turcan, care a zis că Nuţi poate deveni un veritabil Kill Bill al politicii româneşti. Îu, Doamne, iartă-mă, adică tot filmu' deodată, aşa?! Adică, e ca şi cum ai spune "Raluca, eşti Pe aripile vântului"? Mă gândesc totuşi că doamna Turcan a vrut să spună că Nuţi ar putea, la o adică, să devină personajul The Bride din Kill Bill. Altfel, s-ar putea zice că tot PD-L-ul e "Tăntălăul şi gogomanul", preşedintele e "Zbor deasupra unui cuib de cuci", Boc şi Guvernul sunt "Ali Baba şi cei 40 de hoţi" Parlamentul e "Bunul, răul şi urâtul" şi România tot nu ştie să răspundă la întrebarea "Quo Vadis".

P.S. Ca orice întrupare mesianică, şi Nuţi este numai una (vezi foto). Chiar una. În sensul că doar ea a candidat la preşedinţia organizaţiei PD-L Bucureşti. Mă şi mir că a câştigat! A ajutat-o Dumnezeu, deh... Amin!

2 comentarii:

 1. sunteti morti[moarte] de invidie. Sa fii femeie tanara,frumoasa,desteapta,smechera si sa-ti iasa o pasenta este un lucru de neiertat.Hai sa-i dam in cap ,surori romance ca asa stim si asa realizam armonia in societatea romana.

  RăspundețiȘtergere
 2. 1. Anonimule sau anonimo, in primul rand iti apreciez nespus curajul de a posta fara sa semnezi comentariul.

  2. Cat despre reusita unei femei, crede-ma, as fi prima care s-o aplaude daca ar fi "pe bune". Din pacate, doamna in cauza nu debordeaza de calitati care sa o recomande unei cariere de succes in politica.

  3. Invidioasa nu am de ce sa fiu, pentru ca nu imi doream sa devin presedintele organizatiei PD-L Bucuresti. Si, daca nu te superi, cam ce satisfactie crezi ca iti ofera castigarea unor algeri la care esti singurul candidat?! A incercat si Ceausescu, dar pe ala l-au impuscat...

  4. Armonie cu Kill Bill? Dragul meu/draga mea, personajul principal al filmului era un asasin...

  RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.