Translate

luni, 18 ianuarie 2010

A avut buletinele de vot legate


Domnul Mircea Geoană a fost atacat. Energetic. Şi nu oriunde, ci la dezbaterea finală care a avut loc înaintea prezidenţialelor. Aşa zice chiar domnia sa. Şi doamna Geoană a fost atacată. Nu, nu aşa, ci tot energetic. Fostul prezidenţiabil zice că, la dezbatere, era cineva "în dreapta camerei, şi îl vedeam cu lucrează". Asta, după ce domnul Hrebenciuc ne-a perpelit la "flacăra violet", aia care l-ar fi ajutat pe Divinul Zero să-şi prelungească şederea la Cotroceni cu încă 5 ani. Nu ştiu ce iau oamenii ăştia, dar în orice caz, sunt pe prafurile greşite. Dacă toţi politicienii or fi aşa... totul începe să aibă sens:
  • Divinul l-a pus din nou premier pe Boc pentru că în cafea i-a ieşit un punct mic care zice numai DA, şi Boc era clar singurul care se potrivea descrierii.

  • lui Şeitan i s-a arătat în bobi o despărţire, aşa că a decis să spună adio la vreo 100.000 de angajaţi de la stat.

  • Vlădescu a văzut în cărţi pe cineva de la drum lung, drept pentru care l-a luat la minister pe Gheorghe, proaspăt revenit din Panama.

Şi mai sunt exemple. Politicienii noştri par să privească lumea prin fund. Al ceştii de cafea, desigur. Poate că de asta, celor mai mulţi dintre noi, în cărţi li se arată drum lung, cu bucurii şi cu renunţarea la cetăţenia română. Amin!

foto:aufderhari.facebook.joyent.us

4 comentarii:

  1. Pe bune?! De Lina de la Ludesti,a auzit cineva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu, recunosc. Ar fi trebuit? E consilier la Finanţe, sau a candidat la preşedinţie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Astia e prositi? Sa vada dreacu cine ne-o fi bagat flacara aia mova de-i la moda(si la magazinele de toale de le stie Udrea) c-a venit vifornita a mare ce ne incarca cu energie negativa toata tara. Ii prosteste (daca mai era ceva de prostit) naibi pastia de o sa (se}trateze cu fundu (pardon fondu) si ne ia gaia pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lauuuuuuuuraaaaaaaaaa,unde ai disparut????????

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.