Translate

miercuri, 2 decembrie 2009

I s-a frânt...


...inima. Preşedintelui. Un om atât de simţitor... Cât o fi plâns, bietul, când s-a văzut singur-singurel, numai el şi sepepiştii, în piaţa mare şi goală a Universităţii? Cum să-ţi dai întâlnire cu omu' şi să-i dai ţeapă? Aşa, fără nicio explicaţie? Cât de insignifiant şi părăsit trebuie să se fi simţit când, în buricul târgului, pe ditamai şeful de stat nu l-a văzut nimeni? Da' chiar NIMENI! Există o singură explicaţie: omul se integrează atât de bine în peisaj, că efectiv nu-l vezi. E ca cameleonul (sic!). Eu zic, ca, de acum înainte, când mergeţi pe stradă, să vă uitaţi bine în jurul vostru. După fiecare stâlp, sub fiecare bancă, lângă fiecare tomberon. Cine ştie de unde sare Divinul? Eu, când intru în curte, o să mă uit bine pe jos, să nu calc, Doamne fereşte, pe el. Frigiderul mi-e deja frică să-l deschid.

PS Pentru telespectatorii care au deschis televizoarele mai târziu: întrebat de Dan Diaconescu (da, la OTV ), de ce nu s-a întâlnit cu românii la fiecare 3 luni aşa cum promisese, Divinul Zero a răspuns "eu m-am dus, dar nu a venit nimeni". Atât.

foto: sabin.ro

3 comentarii:

  1. Si mie mi se frange! Pai,s-ajungi la 0tv?!...mama, ce triste vremuri! Mai , 're-ati ai dra...(Doamne, iarta, ca e post!) de moguli, ca numai de la voi i se trage. Si tu, popor roman, putrefact si decadent, nerecunoscator, "nemuritor si rece", chiar asa...vine omu' la vorbitor, cum promisese mai deunazi, si tu ...nimic, stai acasa, nesimtitule si te gandesti la ale tale:la copii, la ziua de maine, la ce pui pe masa, la EBA, saraca, o fi avand ea toti banii de vuitoane, la medicamentele scumpe(ei, tocmai acu' te-mbolnavisi), la masina rupta-n groapa(boule, de ce n-ai vazut-o?!) si la atatea altele. In loc sa vii in Piata, la confesional. Romane, te-a invitat ditamai sefu' de stat si tu, ce faci? E, acu' pupa Piata Endependenti, ca p-a Universitatii-ti fu greata! Halal!

    Cu bine, Laura!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) Chiar aşa, suntem nişte nerecunoscători. Poate ne spălăm ruşinea pe 6, şi ne aduce Moş Nicolae un preşedinte nou, că beţe ne tot aduce de vreo 5 ani. Sau ţepe, mă rog...

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaaa, da' daca s-a dus, adica, daca tot s-a dus si n-a venit nimeni, de ce nu a inteles nimic din asta?
    Am inteles, nu i-a placut, dom'le, dar pentru binele poporului.........mai vrea o data!
    Of, natie de prosti(da' multi!), nimic nu-ntelegem...

    Cu bine!

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.