Translate

luni, 27 iulie 2009

Romania. Do we have a choice?


Cică, într-un clasament al statelor "eşuate", România e undeva înaintea Somaliei. Nu ştiu cu câte locuri, că nu am văzut materialul cu pricina, dar, vorba unei doamne (adevărate, în cel mai curat şi nobil sens al cuvântului) "ăia măcar au o plajă mai mare". Mda, şi nici n-o au pe Udrea la turism, am adăugat eu, răutate întruchipată ce mă aflu. Păi, gândiţi-vă: dacă era Nuţi Udrea ministru al turismului în... Grecia, de pildă, cred că îi aducea la faliment fără probleme. Dărâma Acropole, trântea în loc un P+15 cu parcare Dalli, normal, şi vorbea şi cu Căşuneanu să facă o autostradă până acolo, da' una naşpa, care să se strice anual. De unică folosinţă, ca drumeagurile asfaltate de pe la noi. A, şi plătea şi vreun milion de euro (bani de la buget) să promoveze chestia asta. Scump, doamnă, scump rău! Chiar! Ce ziceţi, nu începem să punem comerţul pe picioare? Am putea începe cu exportul. Vindem Guvernul la pachet? Cu etichetă: Marfa vândută nu se schimbă! Reclamaţiile ulterioare NU vor fi luate în considerare!

2 comentarii:

  1. We do have a choice! Doar ca nu stiu inca care. Dar ca o incurabila optimista ce ma aflu, in coltul cel mai intunecos al sufletelului meu exista o farima de speranta. Din cite o simt eu nuu a murit, inca, in chinuri si parca mai da din picioruse. Dar daca e sa ma gindesc la ce zicea Voltaire ca optimismul este furia de a sutine ca totul este bine cind iti merge rau...ramin parca fara aer, dar ma remontez repede stiu eu acolo ca optimismul este fundatia curajului.(pe asta o zicea cineva dar sa de-a naiba daca stiu cine). Ma inclin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Irinuca, n-ar fi mai bine sa "dea de-a" dura?...
    Offf! Fir-ar sa fie!...

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.