Translate

miercuri, 2 iunie 2010

Admiratoarea admiratoarei doamnei Udrea


Nuţi spaima Constituţii loveşte din nou! Intră ea, mititica, prin telefon la Ora de Foc de la Realitatea (de data asta era chiar ea, nu vreo admiratoare) să se revolte în direct că pe Oana Stancu şi Adrian Ursu îi ţineau şalele de creditul ei de 3 bulioane de euro (chiar, cu ce l-o fi garantat?!). Blonda de la Golden Şliţ a explicat că a pierdut nişte bani în imobiliare şi asta i-a fost învăţătură de minte, să nu se mai bage în lucruri la care nu se pricepe. Irezistibil! Normal că Oana Stancu a pus singura întrebare care putea fi pusă în continuarea discuţiei: păi ca să conduceţi Ministerul Dezvoltării şi Turismului, ce competenţe aveţi, doamnă? În acel moment, a devenit evident că poţi să scoţi fata din Pleşcoi, dar nu poţi să scoţi Pleşcoiul din fată, oricâte Vuittoane şi Versăci îi pui în braţe: extrem de ofuscată, Nuţi a replicat: nu e treaba dumneavoastră şi nu mă interesează opinia dumneavoastră despre competenţele mele. Ei, fată, aici ai scrântit-o. Oana Stancu e cetăţean român, angajat şi plătitor de taxe. Din taxe eşti plătită tu, Berceanu, Videanu şi ceilalţi combinatori din gaşca de la Victoria. Cum s-ar zice, Oana Stancu e angajatorul tău. Păi, Nuţi Cocoş, cât de gros să-ţi fie obrazul sub crema aia Prairie să le spui oamenilor din banii cărora trăieşti (şi aici nu mă refer neapărat la salariul de ministru, ci la afacerile al naibii de profitabile cu statul) că ţi se rupe de părerea lor? Eu cred că guvernarea are un efect advers foarte grav: amnezia. Nuţi uită că nu s-a prăbuşit din Olimp, ci de pe bariera de la Parking Dalli. Turcescu ştie!, chiar dacă, uneori, şi el pare să fi uitat...

Auzi, ştii ceva? Lasă, fată, că tu eşti competentă... Am văzut că ai făcut şi imn, şi brand, vrei să faci staţiune balneo-climaterică în Bucureşti - pentru asta am două propuneri: Strada Tipografilor după ce plouă, că e cu tot cu nămol, sau mai bine repari Herculanele - ai fost şi la botezul prinţului Carol, hăhăhă, eşti tare, ce mai! Las-o pe Stancu, ce ştie ea, de fapt lasă-ne pe toţi, ia şi restul găştii şi căraţi-vă! Fă o prospecţie în Triunghiul Bermudelor, poate pui de-o înfrăţire. Deşi, s-ar putea ca Triunghiul să vă trimită retur când o să-i ziceţi că vreţi să-l reduceţi cu 25%...

foto: famouswhy.ro

5 comentarii:

  1. Acu', între politicieni, e la modă să te măscărești cu un jurnalist la televizor?! Mi-e scârbă....

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ras de-am murit; adica deloc. Ar fi bine sa stii ca un cetatean oarecare, asa cum e si o angajata de la o televizuina, este platitoare de impozite, dar asta nu-i confera si creier sau bun simt. Asadar, Elena Udrea (asa cum i-ai zis tu, m-as fi asteptat sa aud de la un combinator de cartier, dar nu de la tine...) nu incalca nimic daca nu este interesata de opinia lui Vantu iesita din gura angajatei lui. Din prostie sau rea credinta, respectiva a exprimat o idee care se pupa cu subiectul mai mult de-o gramada. Oricine poate sa riste o suma, mai mica sau mai mare, cand e vorba despre afacerea lui; daca o face si cand sunt in joc banii publici, abia atunci devine condamnabil. Descopar cu neplacere cvasi generalizarea acestui tip de "argumentatie": nu e nimic concret cara sa poata fi imputabil, asa ca se incearca reprosarea a ceea ce ar putea fi. Bizar mod de a "gandi" si rauvoitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragul meu sau draga mea, că nu mă prind din pseudonim,

    1. Există diferite genuri de umor, şi nu e necesar ca TOATĂ lumea să le guste pe TOATE. Unii râd la "ţigancă împuţită" alţii la "blonda de la Golden Şliţ". Asta e, life's a bitch.

    2. Măcar în sinea ta, sper să recunoşti că e foarte urât să-i spui unui om care te-a pus într-o funcţie şi care te şi plăteşte că nu te interesează opinia lui despre activitatea ta în funcţia respectivă.

    3. OK, "argumentaţia" mea e naşpa şi "de cartier". Poate că nici n-am ţinere de minte; ai putea, te rog, să-mi împrospătezi memoria în privinţa realizărilor doamnei Elena Udrea în fruntea Ministerului Turismului? În afară de imnul ăla trist şi scris de Moga în totală bătaie de joc şi de sloganul aiuritor "Romania, Land of Choice"? A, şi mai era o campanie scumpicică, derulată pe Europsport, dacă nu mă înşel, şi care, fapt "dovedibil" statistic, nu a dus la creşterea numărului de turişti străini. Deci, zic şi eu ca Oana Stancu: ce o recomandă pe distinsă doamnă să se ocupe de turism?!

    RăspundețiȘtergere

Comentează numai dacă ai identitate și cunoști și cuvinte care nu fac referire la părți anatomice sau rude pe linia maternă.